.vc_custom_1491733834790{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1491733840392{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}

Buñol castle

The objective of the competition was to provide a design solution for interior spaces and around of the Buñol castle in Valencia, Spain. The renovation project was targeted towards preserving the castle’s heritage. It also focused on generating elements of freshness and modernity to the place, in a completely sustainable manner that was easy to maintain. The project was conceived as a global solution (interior areas and access areas). We used as lighting and green walls as core concepts. The green wall was used in all of the rock around the castle. It brings a fresh atmosphere to the surrounding paths.

  • Date: 2011
  • Client: Ayuntamiento Buñol
  • State: Not built
  • Location: Buñol, Alicante. Spain.
  • /